Недоволство срещу петкилометров път - потенциален убиец в Плевенско. Жителите на

...
Недоволство срещу петкилометров път - потенциален убиец в Плевенско. Жителите на
Коментари Харесай

Протест срещу разбит път: Село остана без градски транспорт

Недоволство против петкилометров път - евентуален палач в Плевенско. Жителите на село Вълчитрън упорстват за неотложен ремонт на правата, поради положението на която автобусните превозвачи към този момент са закрили линията до общинския и регионалния център.

В селото живеят към 900 души. Те са най-вече млади и трудоспособни.

Други 9 села в Смолянско също се надяват някои да чуе молбите им за път

„ От дете аз пътувам към дома по този път. Той е в това положение цялостен живот. Обръщам се към хората да ни оказват помощ да асфалтираме пътя, а освен да кърпим дупките “, сподели Нели Велева, гражданин на село Вълчитрън.

Ученическите рейсове към момента минават по този път, само че градския превоз от селото до Плевен към този момент е спрян.

„ Кмет съм от 2015 година По този път всекидневно минават четири учебни рейса и два рейса с работещи към област Плевен. Многократно съм подавала сигнали и ми дават отговор, че пътят е заложен да бъде ремонтиран в програмата на АПИ 2023-2024. Отговориха още, че ще стартират ремонта през април. Това е следващо писмо и стоя за хората. Пътят е републикански, дупките стават все по-големи и това е причина за пътнотранспортни катастрофи “, сподели кметът на село Вълчитрън Милена Вълчева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР